Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Træningstights: Den perfekte gave til den nybagte mor

Barslen er typisk ikke forbundet med træning og fysisk aktivitet, udover at man selvfølgelig skal være der for den lille ny 24 timer i døgnet. Det betyder dog ikke, at man ikke kan komme i form, selvom man er på barsel. Derfor kan træningstights være den helt rigtige barselsgave, så den nybagte mor kan komme i form igen. Se her, hvorfor du bør forære træningstights i barselsgave.

Den perfekte gave til hende, der vil i form igen

Selvom det kan virke som om, at der ikke er meget tid til at træne, når man har en nyfødt baby, så er træningstights en god motivationsfaktor til at komme i gang med fysisk aktivitet igen. Det kræver naturligvis, at den nybagte mor har et ønske om at komme i form. Hvis ikke, så kan hun bruge tightsene til at have på derhjemme.

Der er generelt mange fordele ved at træne på barsel. Ikke alene hjælper det med at genopbygge den fysiske styrke og kondition, som måske blev nedprioriteret under graviditeten, men det kan også have en positiv effekt på den mentale sundhed. Træning kan hjælpe med at reducere stress, øge energiniveauet og forbedre humøret.

Mange, der har prøvet at være på barsel, kender til, at det hurtigt kan blive kedeligt, monotont og ensformigt. Derfor kan det være en stor hjælp at holde sig fysisk aktiv under barslen, da det hjælper på at forbedre humøret og give et afbræk fra tiden sammen med den lille ny – selvom det selvfølgelig er dejligt at være sammen med sin baby.

En praktisk gave til den nybagte mor

Træningstights er en praktisk gave til den nybagte mor, da de er behagelige at have på og giver god bevægelsesfrihed. De er også praktiske til amning, da mange træningstights er designet med en elastisk talje og strækbart stof, hvilket kan være en fordel, hvis man sammenligner med et par jeans – og det gør dem til en god barselsgave.

Der er mange forskellige typer af træningstights, som du kan vælge imellem, og det kan derfor være en god idé at overveje, hvad den nybagte mor har brug for og hvad hendes stil er. Nogle træningstights har mere støtte end andre, og der er også forskellige længder, materialer, mønstre og farver at vælge imellem.