Hos Little Happy finder gode produkter til børn og ideer til barselsgaven

Der er ikke noget vi hellere vil, end at sørge for at vores børn er trygge hele døgnet rundt. Skal du finde en god barselsgave til et par nybagte forældre, eller deres baby, så besøg Little Happy.

Hos Little Happy finder du de populære BIBS sutter, med store besparelser, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af dit barns sut.

Hos Little Happy kan du spare 32% på alle BIBS sutter, det er Little Happy’s bidrag til, at alle børn skal have den bedste start på livet, med de bedste produkter der kan findes.

Når du er medlem hos Little Happy, har du mulighed for at opnå store besparelser på alle de bedste brands.

På den måde kan du nemt give dit barn det, som du synes er bedst, uden at tænke over, at undgå de brands, som er lidt dyrere.

Du kan derfor købe en masse kvalitetsprodukter til dit barn, så dit barn har de bedste forudsætninger, for en god start på livet.

Hvorfor vælge BIBS?

Det er ofte lidt en jungle, når der skal købes sutter til barnet. Der er mange forskellige sutter på markedet, og hvilken sut er nu bedst for dit barn?

Mange forældre ender altid med at købe BIBS sutter, og det er ikke uden grund. BIBS sutter er en af de mest populære sutter blandt småbørnsfamilier, og det er fordi:

BIBS sutter har mange års erfaring

BIBS sutter har eksisteret i næsten 50 år, i alle disse år har BIBS udviklet på deres sutter, så de er de bedst mulige sutter for dit barn.

Med deres store erfaring, kan du derfor være sikker på, at dit barn får en sut, der er god. BIBS sutter er derudover kendt for den gode kvalitet og en enormt god holdbarhed, så dit barn kan bruge sin sut længe uden du skal være bange for at den går i stykker.

BIBS sutterne er produceret i Danmark og de overholder derfor de regler, der er for sutter i Danmark.

Naturlige materialer

BIBS sutterne er fremstillet i 100% naturgummi, så du kan trygt lade dit barn bruge sutterne fra BIBS.

Selve skjoldet på sutten er lavet af polypropylen og indeholder derfor ingen spor af kemi eller andre skadelige stoffer.

BIBS sutterne er fri fra BPA, PVC og phthalater, og derfor er BIBS sutterne så populære.

Passer til barnet

De populære sutter fra BIBS er meget ergonomisk formet, både i selve sutten, men også på suttens skjold. Mange jordemødre anbefaler BIBS sutter, fordi de har et suttehoved, der efterligner moderens brystvorte, samtidig med, at muskulaturen i barnets mund styrkes, når sutten bruges.

Skjoldet på sutten buer udad og har små lufthuller, for at sikre, at der er lufttilførsel omkring barnets mund. Samtidig er dette skjold med til at reducere risikoen for irritation af huden omkring barnets mund.

Vælg den rigtige sut

BIBS sutter fås både i naturgummi og silikone og i flere forskellige størrelser, modeller og farver. BIBS Supreme sutter laves både i naturgummi og silikone og er en såkaldt ventilsut.

Dette betyder at selve suttedelen kan presses helt flad, så luften kan presses ud af sutten, hvilket gør at den skåner barnets gummer. Formen på denne sut gør, at den altid vil ligge rigtigt i barnets mund og med Supreme sutten mindsker man risikoen for, at barnet får suttebid. Supreme sutterne er dem, har formen, som oftest kendes fra MAM sutterne.

BIBS Colour er den helt klassiske runde sut, som vi alle kender den, og som de fleste forbinder med, at være en rigtig sut. Sutten er fremstillet i 100% naturgummi og i et helt klassisk design.

Så hvilken model skal du vælge? Hvis du giver flaske med en flad tud, så skal du vælge Supreme sutten fra BIBS. Det skal du fordi selve tuden minder om sutten, og dermed får barnet øvet suttebevægelsen, så de hurtigere bliver dygtige til at spise af flasken.

Har du derimod et barn, der bliver ammet, vil den runde BIBS Colour være at foretrække, fordi de har samme form som moderens brystvorte og dermed vil barnet få trænet sin sutteteknik.

Når det kommer til størrelse af sut, så tilbydes BIBS sutterne i forskellige størrelser. For Colour serien gælder det, at de er tilgængelige i størrelse 1-3. Supreme sutterne er tilgængelige i størrelse 1-2. Når du skal vælge hvilken størrelse du skal købe, skal du vælge den sut, som dit barn vil have.

Dette er fordi alle børn ikke er ens, og ligeledes gælder deres mund. Det bedste vil derfor være at købe lidt forskellige størrelser, for at finde ud af, hvilken der passer bedst til lige netop dit barns mund.

Mangler du flere ideer til en god barselsgave?

Savner du endnu mere inspiration til barselsgaven til både forældre og baby, så kan du lede efter flere gode barselsagver her.