Bruger du din telefon ofte under barslen? Sådan optimerer du batteriet, så det holder længere

De fleste, der har prøvet at være på barsel, ved, hvordan det påvirker tiden foran skærmen. Det kan hurtigt ende med, at der bruges mange timer på mobilen hver dag – og det dræner batteriet. Her får du en række gode råd til, hvordan du optimerer batteriets levetid, så du ikke skal lade op hele tiden.

Når du er på barsel, har du meget tid, der skal slås ihjel, fordi barnet bruger mange timer på at sove i løbet af dagen. Det resulterer ofte i, at tidsforbruget på mobilen øges med adskillige procent – og det stiller krav til batteriet på telefonen.

I visse tilfælde kan du optimere mobilens ydeevne, så den tilgodeser batteriet. I andre tilfælde er du nødt til at få skiftet batteri, fordi det er drænet over længere tid. Herunder får du en række gode råd til, hvordan du får det mest ud af dit batteri.

Sørg for at lukke de apps, du ikke bruger

Når du skal have mest muligt ud af dit batteri, er det vigtigt, at du lukker de apps ned, som du ikke bruger. Hvis du bliver ved med at have apps åbne, som du i virkeligheden ikke bruger, så vil det hurtigt resultere i, at batteriet løber tør for strøm.

Derfor bør du sikre dig, at du udelukkende har de apps, som du rent faktisk bruger, åbne. Samtidig bør du være klar over, at der er nogle apps, som hele tiden kører, selvom du ikke bruger dem – og det kan også hurtigt sætte en stopper for batteriets lange levetid.

Gør brug af strømbesparende tilstand

De fleste telefoner har en funktion, der sparer på strømmen. Ofte er der flere forskellige versioner af denne funktion, hvor den ‘mildeste’ sørger for, at der ikke er nogle apps, der kører, når de ikke er aktiveret.

Det kan eksempelvis være en skridttæller, der gør brug af GPS, selvom den ikke er i brug. Når du har strømbesparende tilstand slået til, er du sikker på, at din telefon ikke bruger energi på apps, som du ikke aktivt bruger.

Er det på tide at skifte batteriet?

Hvis din telefon hurtigt løber tør for strøm, skyldes det i visse tilfælde, at batteriet simpelthen ikke kan mere. Hvis det er tilfældet, kan det være praktisk at få skiftet batteriet.

Hos en reparatør kan du et nyt batteri til Huawei i løbet af halvanden time, hvorefter batteriets levetid er lige så godt, som da telefonen var ny.