Alle nybagte forældre kan bruge en svømmeble, når den lille nye skal til babysvømning

Et af de helt store problemer ved at finde en god barselsgave er, at det er svært at finde noget, der er brugbart, og som alle andre ikke har tænkt på at give de nybagte forældre. Ligeledes er det svært at vælge en gave, fordi forskellige mennesker har forskellig smag.

Der er en af de bedste løsninger til barselsgaver ofte at kigge nærmere på gaver, der giver forældrene mulighed for at opleve nye ting med deres lille barn. Det kan både tage form af et årskort til eksempelvis svømmehallen, zoologisk have eller et museum, men det kan også være en gave, der opfordrer til specifikke oplevelser.

Her får du tre gode ideer til barselsgaver med et vandtema.

Klippekort eller årskort til babysvømning

En af de ting de fleste nybagte forældre gerne vil, men sjældent får gjort, er at tage deres nyfødte med i svømmehallen. Hvad enten det er babysvømninglektioner eller bare en tur i babybadet i den lokale svømmehal, så er det en rigtig god måde at knytte tætte bånd til sit barn.

Derfor er et klippekort eller et årskort til babysvømning eller bare til den lokale svømmehal en rigtig god idé til en anderledes barselsgave, som både forældre og barn helt sikkert nok skal få rigtig meget glæde af.

Svømmebleer i en gavekurv med vandtema

Alle nybagte forældre kan bruge en svømmeble til deres nye, lille barn. Det lyder måske som en lidt kedelig gave, men det kan let blive en rigtig fin gave, hvis du f.eks. sammensætter en gavekurv med vandtema til de nybagte forældre.

I kurven kan du ud over bleer eksempelvis også have en sød, lille babybadedragt, en strandhat og noget lækker creme til barnet, når de først er kommet op af vandet igen. På den måde kan du frit sammensætte en gavekurv, der opfordrer den lille familie til at bruge noget tid sammen og lege i vandet.

Badelegetøj

En anden mulighed for at købe noget vand relateret til de nybagte forældre og deres lille, nye barn, er vandlegetøj. Der findes rigtig meget forskelligt legetøj, der kan bruges til at underholde og stimulere børn i vandet. Det kan både være små dyr, bolde, skumflydere eller noget lignende.

Det vigtigste at kigge efter, når det kommer til vandlegetøj, er, at det kan flyde, da det kan være rigtig svært for de nybagte forældre både at skulle holde styr på sig selv, den lille ny, og legetøj der synker mod bunden.

Nu er der kun tilbage at vælge, hvilken vandrelateret barselsgave du har tænkt dig at give de nybagte forældre. Hvis I går flere sammen kan det også være en rigtig god barselsgave at sammensætte en samlet vandpakke, der indeholder både billetter eller årskort til svømmehallen, svømmebleer, en lille badedragt og forskelligt badelegetøj.