4 ideer til hjemmelavede barselsgaver til mor

Skal din veninde snart føde? Elsker du at give personlige gaver, du har tænkt længe over, og som bare går lige i hjertet på modtager? Men hvad giver man lige den nybagte mor? Her får du 4 ideer til fede barselsgaver til mor, som helt sikkert varmer og bringer glæde. Se også mere her.

1. Hjemmestrikket tøj til baby

Er der noget mere lækkert end en blød og lun hjemmestrikket trøje til den lille nyfødte? Der findes mange strikkeopskrifter, der er begyndervenlige, så måske du selv tør kaste dig ud i strikkens kunst.

Hvis du ikke helt har overskuddet til det, kender du måske en, der vil hjælpe dig med denne hjemmelavede gave. Én ting er i hvert fald sikkert; den vil falde i god jord.

Måske du hellere vil give et hjemmestrikket tæppe eller svøb? Mulighederne for at give noget hjemmestrikket er i hvert fald mange.

2. Færdiglavet mad til fryseren

Dette er nok den mest oversete hjemmelavede gave, men også den de fleste bliver allermest taknemmelige for. Det er nemlig den mest kærkomne hjemmelavede barselsgave.

Nybagte forældre har ofte slet ikke overskuddet til at stå og lave mad, og i stedet for take away, er det bare lækkert med noget hjemmelavet mad i fryseren, der bare skal varmes.

3. Hjemmelavet gavekort til babypasning eller støvsugning

Når man lige har fået en baby, er overskuddet bare slet ikke eksisterende. Det er her, at denne hjemmelavede barselsgave er et kæmpe hit.

Hvor lækkert er det ikke lige, at ens veninde eller mor kommer og støvsuger eller vasker for én? Måske endda triller en lille tur med barnevognen, så den trætte nybagte mor kan få sig et velfortjent hvil?

Denne form for hjemmelavet barselsgave er måske overset, men vil helt sikkert være et kæmpe hit.

4. Hjemmelavet uro

Er du kreativ, og elsker at bruge dine hænder? En hjemmelavet uro er virkelig fin og både forældre og baby vil elske den. Man kan bruge alverdens materialer til sådan en uro.

Den kan laves af cirkler klippet ud af magasiner og blade, den kan laves med hæklede figurer eller filtede kugler. Ja det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dette er gaven der både er sjov at lave og give. Lur hvilke farver og materialer modtageren elsker, og lav den så ud fra den viden.

Det vil helt sikkert være et kæmpe hit, og er samtidig en meget personlig gave. Få endnu flere ideer her.